Om oss på MTN Städ

Varmt välkommen till oss på MTN Privat&Företags Städ AB, städfirman som ständigt har kundens behov i fokus och där vi inte är nöjda förrän du är helt nöjd.

Vilka är MTN Städ?

Varmt välkommen till oss på MTN Privat&Företags Städ AB, städfirman som ständigt har kundens behov i fokus och där vi inte är nöjda förrän du är helt nöjd.

Vi är ett familjeföretag som erbjuder professionell städning för dig som vill ha tid över till annat, där vi riktar oss till både företagare och privatpersoner. Ett städat hem eller kontor gör otroligt mycket för trivseln och att slippa tänka på städningen kan kännas mycket befriande.

Du ska alltid kontakta oss först, vi tål att jämföras både vad gäller priser och kvalitet på utfört uppdrag. Självklart har vi F-skattsedel.

Våra tjänster

Vi erbjuder alla vanligt förekommande former av städuppdrag: flyttstäd, kontorsstäd, fönsterputs och hemstäd. Om du upplever att något saknas i vårt tjänsteutbud kan du alltid höra av dig till oss med förslag. Vi är alltid öppna för att tillgodose dina önskemål.

Tillsammans med dig som kund kommer vi fram till omfattning av uppdraget, vilka tjänster du önskar och de dagar och tider som passar dig.

Med miljön i åtanke

Vi anser att det är allas ansvar att göra vad man kan för miljön. Av den anledningen är vi noggranna med att alltid låta miljöhänsyn vara en del av alla de beslut vi fattar.

Det inkluderar allt från inköp av städmaterial till bränslet vi har i våra bilar. För oss är det viktigt att inte bara städa rent, utan också ha ett rent samvete när det gäller miljön. På så sätt kan också våra kunder må bra när de anlitar oss.