Flyttstäd

Flyttstädning är ett av de absolut viktigaste städtillfällena.

Om du inte lämnar ditt hem rent och snyggt är det risk för att du får problem vid besiktningen.

Vårt städteam ser till att din bostad blir redo för nästa ägare att flytta in. Här kan du läsa mer om hur flyttstäd går till.

Strikta krav vid besiktningen

När du flyttar ut ur en bostad måste du lämna den i ett riktigt bra skick. Mäklare och hyresvärdar ställer ofta mycket höga krav att bostaden ska vara ren och fin när du lämnar den.

En snabb dammsugning och torkning räcker inte för att bli godkänd vid besiktningen. Flyttstädning skiljer sig från vanliga städningar eftersom den även innefattar allt ifrån rengöring av avlopp, torkning av lister, fönsterputs, borttagning av fett och mycket mer.

Det är inte konstigt att flyttstädningen är ett mycket tidskrävande och stressigt moment vid en flytt. Vi kan även hjälpa till med visningsstädning för att få din bostad skinande ren när den ska säljas.

Flyttstädning

Få tid till annat

När du börjar flytta på möbler och föremål inser du snabbt att tiden i bostaden har satt sina spår. Även om du gjort ditt bästa för att hålla bostaden ren och fräsch så samlas det smuts i många svåråtkomliga utrymmen i hemmet. Detta gäller i små lägenheter såväl som i villor och på kontor.

I större bostäder kan det ta flera dagar att städa allting om du försöker göra det själv. Överlämna det till ett proffs istället så blir arbetet utfört mycket snabbare och bättre. Genom att anlita oss för flyttstäd slipper du stressen. Vi ser till att din bostad är fräsch och nystädad till besiktningen och du sparar både tid och energi.

Priset gör skillnad

Vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska bli nöjda och vi garanterar att din bostad blir godkänd i besiktningen. Den totala kostnaden för flyttstädningen beror på flera faktorer, bland annat på hur stort utrymme som ska städas.

Med hjälp av RUT-avdraget blir det billigt att anlita oss för flyttstädning. Kontakta oss så skickar vi en kostnadsfri offert!

Kom i kontakt med oss