Fönsterputs

Att ha rena och nyputsade fönster är en viktig detalj för kontor såväl som för privatbostäder

Vi är professionella fönsterputsare som rengör dina fönster effektivt och lämnar dem med ett glasklart resultat. Hör av dig till oss idag för hjälp med din fönsterputs!

Så jobbar vi

Vi strävar alltid efter att göra våra kunder så nöjda som möjligt. Vi vet att putsade fönster ger en fräsch känsla och ett större välbehag. Vi putsar fönster i små lägenheter, villor och alla sorters kontor. Vi jobbar alltid mycket noggrant oavsett hur många fönster som ska putsas.

Dina fönster lämnas skinande rena utan stänk eller smuts. Vi tar alltid med oss rengöringsmedel och redskap. Allt du behöver göra är att ange hur många och vilken typ av fönster som du vill tvätta så löser vi resten.

Prisinformation

Fönsterputsning ger rätt till skattereduktion med RUT-avdraget. Du som kund betalar således bara 50 % av arbetskostnaden. Priset beror på vilken typ av fönster som ska putsas och hur många.

Vissa fönster är svårare att putsa och ställer därför krav på vissa redskap och kompetens. Vi erbjuder även tilläggstjänster som till exempel rengöring av fönsterkarmarna.

Hör gärna av dig till oss om dina specifika önskemål så hittar vi en lösning för dina fönster.

Kom i kontakt med oss