Kontorsstäd

Kontorslokalerna är ett företags ansikte utåt vid kundbesök och därför är det mycket viktigt att hålla dem rena.

Det är även viktigt för de anställdas välmående och produktivitet. Vi erbjuder städning av mindre kontor såväl som stora kontorskomplex. Kontakta oss redan idag för hjälp med kontorsstäd.

Regelbundna besök & Storstädning

De flesta kunder anlitar vårt städteam för regelbundna besök. Det garanterar att kontorslokalerna alltid hålls rena och fräscha. Ibland kan det behövas en storstädning med extra insatser. Vi är flexibla och kan skräddarsy våra tjänster efter just ert behov

Därför är det viktigt

Ett välstädat kontor har många fördelar. Här kan du läsa mer om några av dessa.

Ger ett professionellt intryck

Ger ett professionellt intryck. Rena och snygga kontorslokaler ger ett gott första intryck hos kunder och andra besökare. Det kommunicerar att ni är noggranna samt måna om att era anställda ska trivas.

Förbättrar arbetsmiljön

Ett rent kontor skapar trivsel på arbetsplatsen vilket i sin tur förbättrar effektiviteten hos medarbetarna. Det är helt enkelt lättare att arbeta i en välstädad lokal än i en smutsig och stökig sådan.

Minskar bakteriespridning

Ett välstädat kontor är även viktigt för de anställdas hälsa eftersom smutsiga kontor ökar risken för att bakterier ska spridas. Sjuka medarbetare är självklart dåligt för företaget eftersom det leder till fler sjukskrivningar och sämre produktivitet.

Hur funkar det?

När du anlitar oss för kontorsstädning ser vi till att kontoret blir ordentligt rengjort. Vi städar allmänna ytor genom att bland annat dammsuga, damma av och torka av.

Även dörrar och lister rengörs och alla papperskorgar töms. Vi lägger alltid extra fokus på att städa viktiga utrymmen som kök och badrum för att minska risken för bakteriespridning. Det finns även tilläggstjänster som kan köpas vid behov, exempelvis fönsterputs.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra tjänster för kontorsstädning och hur vi kan anpassa tjänsterna för att passa just ditt företag.

Prisinformation

Vi utför de flesta städtjänster när det kommer till städning av kontor eller företag.

Om ni som företag vill ha en offert, skräddarsydd lösning eller tilläggstjänster så är ni varmt välkomna att kontakta oss.