Hemstäd

Att ha ordning och reda hemma ger en sinnesro

Det kan dock vara väldigt tidskrävande och bidra till mycket stress. Släpp städkraven och överlåt det till oss istället! Vi hjälper gärna till med hemstädning och ser till att ditt hem är skinande rent. Kontakta oss redan idag för hjälp med hemstäd!

Fördelar med professionell hemstäd

Genom att anlita oss för hemstädning får du mer tid över för annat. Du slipper stressen om att fixa ett perfekt hem – vi gör det åt sig. Dessutom använder vi endast miljövänliga produkter när vi städar vilket gör att du kan känna dig trygg och säker.

Ett rent hem minskar risken för att bakterier ska spridas, men det är lika viktigt för att hemmet ska kännas harmoniskt och hemtrevligt.

Vad ingår i hemstäd?

Välj mellan regelbunden hemstädning eller vid ett enstaka tillfälle. Vid ett vanligt hemstäd städar vi alla ytor i ditt hem inklusive dammsugning och moppning av golven. Vi lägger alltid extra tid på att köken och badrummen ska bli rena eftersom det är utrymmen som lättast blir smutsiga.

Vi ser till att ditt hem har en gnistrande ren spis, ett fräscht badrum och rena golv. Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara mycket nöjda när de kommer hem till ett skinande rent hem.

Pris information

Vi erbjuder mycket prisvärda tjänster för hemstädning. RUT-avdraget gäller för hemstädning vilket innebär att du som kund bara betalar 50 % av arbetskostnaden.

Priset är 200 kronor med RUT-avdrag och självklart tillkommer inga dolda avgifter utöver den angivna timkostnaden. Om du har några frågor om vår hemstädning får du gärna kontakta oss så berättar vi mer.

Hittade du inte den städtjänst du söker efter? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för just ditt städbehov. Ni kan även skicka en kostnadsfri offert där ni kan få ert prisförslag.

Kom i kontakt med oss